lunes, 19 de mayo de 2008

Menús da tempada Primaveira/Verán 2008

O cociñeiro da escola, Juan Carlos, elaborou os novos menús para a tempada Primaveira/Verán de este ano. Coma os da tempada Outono/Inverno, estes menús teñen as seguintes características:
- Hai 5 menús semanais que van rotando, aínda que están suxeitos a cambios puntuais.
- En cada menú, a columna da dereita corresponde aos purés dos mais pequenos, e a columna da esquerda contén as comidas que non se trituran.
- Un menú dunha semana inclúe un guiso, un plato de pasta, un postre caseiro e un postre sorpresa. Normalmente son platos cun certo nivel de elaboración, para deixar que as cousas sinxelas (tortilla, croquetas, salchichas) as poidamos facer na casa. Tódolos platos son caseiros, elaborados na cociña da escola, excepto o iogur.
- Ademais, estes novos menús conteñen algúns platos da cociña internacional:
- Cous-cous de cordeiro
- Pabellón criollo
- Tahllin de polo con arroz basmati
Na zona esquerda do blog está o acceso a estes 5 menús. Para facilitar a consulta, cada 5 semanas poñeremos unha entrada no blog indicando os menús que corresponden a cada semana.

No hay comentarios: