jueves, 28 de febrero de 2008

Anuncio do segundo obradoiro de cociña

Os distintos menús da escola (1º)

Día: 4 de marzo de 2008
Lugar: comedor do persoal
Hora: 5 da tarde
Duración: 1 hora

Obxectivo:
Coñecer os distintos menús que se elaboran a diario.

Programa:
1. Xeneralidades na elaboración dos menús.
2. As distintas dietas e particularidades.
3. 10 menús de 5 días para catro estacións.
4. Primeiros pratos, a súa composición e elaboración.
5. Segundos pratos, a súa composición e elaboración.
6. Os distintos postres: froitas, iogures e pastelería caseira.
Metodoloxía:
17:00 - Recepción no recibidor.
17:05 - Comezo,no comedor do persoal, por parte do cociñeiro: puntos 1, 2 e 3.
17:20 - Exposición dos distintos pratos e os seus comentarios.
18:00 - Remate do obradoiro.
Contémplase a posibilidade de cubrir un cuestionario.

Monitor:
Juan Carlos Ulla, cociñeiro

No hay comentarios: